Nieuws

Hier vindt u info en nieuwigheden over onze B&B Casa Encantada:

het weer

op dit moment – voorjaar 2024 – ligt de temperatuur rond de 20º.

Zie : https://www.tempo.pt/boliqueime.htm

nieuwigheden

  • Wij zijn een kleinschalige B&B, die op een groot grondstuk ligt. Veel ruimte dus en daardoor automatisch veel privacy. Volgens ons een veilige omgeving, zeker in deze tijd.
  • We hebben drie grote studio’s in het hoofdgebouw en inmiddels kan er gebruik gemaakt worden van een aparte buitenkeuken. Daarnaast hebben we ook een apart staande studio bij het zwembad beschikbaar dat volledig is ingericht voor twee personen, inclusief een kitchenette, eigen badkamer en airco. Dit jaar zijn alle badkamers gerenoveerd en hebben nu allemaal glazen douchewanden en kastruimte onder de wastafels.
studio bij het zwembad

Reviews en Tips

Wij doen ons uiterste best om iedereen een zo fijn en relaxed mogelijke tijd bij ons te laten hebben. Natuurlijk kun je het beste zelf ervaren wat het is om een keer op deze mooie locatie geweest te zijn en van onze service, omgeving en het huis gebruik te maken.

De reviews van de meeste van onze gasten resulteren tot dusverre in een hoge waardering, hetgeen voor ons betekent dat we op een goede manier bezig zijn. We houden ons natuurlijk altijd aanbevolen voor goede tips.

Bij Booking.com en op Tripadvisor zijn reviews en foto’s te zien van gasten.

Hierboven zie je de bloesem van de Amandelboom, meestal al vroeg in februari. Iets later komen daar heel veel wilde bloemen bij op ons landgoed, waaronder de vele soorten wilde orchideeën.

Het voorjaar is voor natuurliefhebbers de beste tijd om een kamer bij ons te boeken.

🔆