Nieuws

Hier vindt u info en nieuwigheden over onze B&B Casa Encantada:

het weer

op dit moment -najaar 2022 – ligt de temperatuur tussen de 15 en 23º.

Zie : https://www.tempo.pt/boliqueime.htm

nieuwigheden

  • Wij zijn een kleinschalige B&B, die op een groot grondstuk ligt. Veel ruimte dus en daardoor automatisch veel afstand en privacy. Volgens ons een veilige omgeving, zeker in deze tijd.
  • We hebben drie grote studio’s in het hoofdgebouw en inmiddels kan er gebruik gemaakt worden van een aparte buitenkeuken. Daarnaast hebben we ook een apart staande studio bij het zwembad beschikbaar dat volledig is ingericht voor twee personen, inclusief een kitchenette, eigen badkamer en airco.
studio bij het zwembad
nieuwe trap naar natuurterras

Reviews en Tips

Wij doen ons uiterste best om iedereen een zo fijn en relaxed mogelijke tijd bij ons te laten hebben. Natuurlijk kun je het beste zelf ervaren wat het is om een keer op deze mooie locatie geweest te zijn en van onze service, omgeving en het huis gebruik te maken.

De reviews van de meeste van onze gasten resulteren tot dusverre in een hoge waardering, hetgeen voor ons betekent dat we op een goede manier bezig zijn. We houden ons natuurlijk altijd aanbevolen voor goede tips.

Bij Booking.com en op Tripadvisor zijn reviews en foto’s te zien van gasten.

Hierboven zie je de bloesem van de Amandelboom, meestal al vroeg in februari. Iets later komen daar heel veel wilde bloemen bij op ons landgoed, waaronder de vele soorten wilde orchideeën. Het voorjaar is voor de natuurliefhebbers de mooiste tijd.