de Studio’s

De B&B Casa Encantada heeft drie grote studio’s van meer dan 25m2 in het hoofdgebouw, met een eigen badkamer en airco. Sinds 2022 kunnen de studio’s in het hoofdgebouw gebruik maken van een nieuwe separate keuken. (zie onder) Deze wordt gebruikt voor het ontbijt en is beschikbaar voor het klaarmaken van kleine maaltijden door gasten. Ook is er een koelkast met drankjes.

Apart daarvan is er een zelfstandige studio nabij het zwembad, met eigen pantry en badkamer. Ook deze studio heeft airco.

The three Studios in the main building are spacious, have their own bathroom and airco. From this year on there is a new separate kitchen available for all the guests. It is used for the breakfast and can be used by the guests for small meals.

studio 1

studio 2

studio 3

Nieuwe Gastenkeuken

In Mei 2022 is de nieuwe gastenkeuken gereed gekomen en in gebruik genomen. Alle vrijheid voor de gasten om zelf het ontbijt, dat dagelijks klaar staat, te vervolmaken met thee of koffie en dergelijke. Het geeft het voordeel om zelf het tijdstip van het ontbijt te bepalen.

Ook kunnen in de nieuwe keuken eenvoudige hapjes zelf worden klaargemaakt.

Studio naast het Zwembad.

De studio bij het zwembad heeft veel privacy, omdat deze zo’n 30 m van de B&B ligt. Uiteraard wordt het zwembad gebruikt door alle gasten van de B&B, maar omdat de B&B klein is zijn dat er nooit veel.

Studio bij het zwembad

Aparte Studio bij het Zwembad