GUESTBOOK
     

Alfontes (Boliqueime)
0031 624687973

10 september 2012 Casper en Nadine
Beste Theo (en natuurlijk ook Mariëtte)
Een beter begin van onze vakantie hadden we niet kunnen wensen. Na 2 dagen lijkt de drukte van Nederland al ver weg .....
Mooie en rustige plekken vind je overal ter wereld, maar gastvrijheid kom je lang niet altijd tegen!
We hebben heerlijk geslapen, uitgebreid ontbeten, een lekker wijntje gedronken en werden verrast met een zelfgemaakte vijgentaart.
Complimenten voor de aandacht die jullie overal aan besteden!

9 september 2012 Theo en Anke
Wij waren nog nooit in Portugal geweest en toen (mijn) Theo jullie stukje in het weekkrantje las, dachten we "laten we eens naar een rustige B&B in de Algarve gaan"! En inderdaad ... heerlijke rust, stiltes en overal natuur om ons heen. Geweldig! Het is een mooie en rustig ingerichte villa met meerdere mogelijkheden om rondom het huis stoelen en tafeltjes te zetten. Zo kun je van verschillende uitzichten van de glooiende heuvels genieten. Je gastvrijheid en vriendelijkheid vielen vanaf het eerste moment op. Onze complimenten hiervoor. Dat geldt ook voor de uitgebreide en heerlijke ontbijttafel s'ochtends.
Ook van de 'rode kater', een lieverd die is aankomen wandelen hebben we genoten. Vanuit jullie villa kun je met een (gehuurde) auto en navigatie snel en makkelijk overal komen. Op onze laatste dag hebben we zelfs in het Beachrestaurant van Almancil naast Ronald Koeman en zijn gezelschap gestaan!
Onze kennissen en vrienden die een relaxvakantie nodig hebben, zullen we jullie B&B zeker aanbevelen! Met dank T en A.

25 febr 2012 Frans en Tilly
De berg die jullie kochten is begroeid met olijfbomen, vijgen en amandelen. Het uitzicht is schitterend, over de heuvels van Portugal. De rust is overweldigend. Er vliegen hier allerlei vogels, zoals de hop en de blauwe ekster en af en toe zie je een konijntje. De tuin zijn jullie nu aan het beplanten. Heel veel stekjes en als het gaat regenen gaat alles bloeien. Het huis is prettig ingericht en er heerst een gezellige sfeer. Een statige dame staat in de kamer en houdt een oogje in het zeil. Wij zijn trots op jullie dat je dit zo mooi hebt kunnen bereiken. Wij hopen dat jullie hier nog lang en gelukkig kunnen leven. Veel liefs!

14 augustus 2011 Renée en Manon, Enkhuizen
Theo en Mariëtte. Wat moet ik aan mijn voorgangers toevoegen? Een klein paradijsje op aarde . . . . Maar er is meer, en dat noem ik betrokkenheid en bevlogenheid. Dat maakte het lange weekend met mijn dochter hier compleet. Hartelijk dank & zeker tot ziens!

9 aug 2011 Charles en Connie, Nijmegen
Lieve Mariëtte en Theo, Jullie rêve is uitgekomen. Een fraai huis in Portugal! Het heeft wat zweet en tranen gekost, maar daar is het resultaat ook naar. Veel oog voor details, verwerking van oude dingen, zoals vloertegels. Compliment! En dan ons verblijf . . . . . Wij zijn erg in de watten gelegd, de ontbijtjes waren super. Kortom een prima gastheer en gastvrouw. Obrigado!

7 aug 2011 Mart en Romy, Druten
Mariëtte en Theo, Wat wonen jullie hier fantastisch. Een heerlijk huis, een schitterende locatie. Het is boven verwachting geweest. Jullie gezelschap was erg gezellig en jullie waren enorm gastvrij. We hadden een heerlijke kamer. Bedankt voor jullie tips, zodat we goed de omgeving hebben kunnen verkennen. We hebben genoten van alles: een heerlijk ontbijt, zon, zee en lekker niets doen. We zullen jullie BenB zeker aanbevelen bij onze Ontbijttafelvrienden en familie en komen zeker nog een keer terug.

16 juli 2011 Mia en Jo, Nijmegen
In het najaar van 2004 toen wij in de Algarve waren, zijn wij al op zoek geweest naar jullie toen pas verworven stuk Portugese grond. Na vele verhalen en vele foto’s was het nu dan zover dat wij jullie prachtige huis echt konden bewonderen. Aan alles is te zien dat jullie er veel aandacht aan besteed hebben. Van een solide bouwkundige afwerking (Theo) en met persoonlijke aandacht van Mariëtte met een persoonlijke inrichting. Het was heel fijn om ’s avonds “thuis” te komen na een lange stranddag om dan op jullie heerlijke terras te genieten van een glas wijn. Hetzelfde terras waar we ’s ochtends genoten van een fameus ontbijt. Onze zomervakantie is geweldig begonnen. We komen zeker nog eens terug. Bedankt!

4 juli 2011 AnneMargreet en Dinant,
Waarde 4e gast. Complimenten! Jullie hebben een geweldige keuze gemaakt. Hoe we dat zo zeker weten? Ervaring. Links en rechts in Europa en een eindje daarbuiten waren we gast in deze en gene BenB. We vonden er die (nog) mooier gelegen waren, een fraaie oprit hadden, waar de wijn nog beter smaakte, het helemaal geruisloos was …. Er waren er met een bubblebad, een sterrenrestaurant in de buurt of gratis gebruik van fietsen ….. Maar …… deze combinatie van ligging, oprit, wijn en rust zijn we zelden tegen gekomen. Een bubblebad, sterrenrestaurant of fietsen vinden we niet belangrijk. Wat we wel belangrijk vinden …. Dat we ons ‘thuis’ voelen. Nou in dat opzicht is jullie BenB helemaal top! Gastvrijheid wordt door Theo en Mariëtte met HOOFDLETTERS geschreven. Supergezellige conversaties, interesse, heerlijk ontbijt, dropjes voor de keel, lekkere wijntjes …. En zo zouden we nog wel even kunnen doorgaan. Kortom hartstikke lekkere dagen in een zeer ontspannen sfeer. Nogmaals Complimenten met jullie keuze voor deze BenB, waar het verschil wordt gemaakt door Theo & Mariëtte !!

4 juni 2011 Mark en Carol, WijnandsradeReisboekje
Na 1,5 week in het drukke, hectische en natuurlijk bijzondere New York kwamen wij, na een tussenstop van 1 dag thuis, op hemelvaartsdag aan in Faro Portugal. Een autotochtje van een half uurtje bracht ons bij ons `B&B-tje` in Alfontes. Een heerlijke rustdaalde op ons neer. Een splinternieuwe B&B met een prachtig uitzicht op de zeergroene natuur van Portugal. Een mooi trendy ingerichte kamer met een zitje met uitzicht op het groen wachtte op ons. Na de drukte in NY was dit heerlijk!!! Doel van het weekendje Portugal was een fantastische bruiloft van vrienden 500 meter van onze B&B, in een prachtig huis met hetzelfde mooie uitzicht op het groene Portugal. Gastvrijheid, uitgebreide ontbijten met vers fruit, gezelligheid en je thuis voelen kenmerken de B&B en met name jullie (Theo & Mariëtte). Dank voor ons heerlijk lange weekend in Portugal en een mooie afsluiting van onze zomervakantie!

27 febr 2011 Ben en Myrna, Aalten
Van 20 tot en met 27 februari waren wij jullie eerste gasten. Wij hadden weinig ervaring met een bed en breakfast, dus spannend voor beiden. Maar het was geweldig! Wat een mooi huis, leuke inrichting, rustige ligging, perfect ontbijt, de gastvrijheid enz. enz. We hebben veel van de omgeving gezien, gewandeld in de omgeving van het huis, stadjes bezocht zoals Loulé, Alte, Monchique, prachtige expositie van monumentale Britse sculpturen in Vilamoura gezien, aan het rustige strand gezeten in Tavira, een boottocht gemaakt langs de rotsen van Lagos en later daarboven gewandeld. De laatste dag zijn we naar de boerenmarkt in Loulé geweest en ’s middags naar het natuurgebied Ria Formosa. En dan het weer , ongekend, we gingen af en toe in de schaduw zitten omdat het te warm was. Vanuit Nederland kwamen sms-jes over ijzige kou en dat het ook nog sneeuwde. ’s Avonds gingen we verslag uitbrengen bij Theo en Elfi onder het genot van een kopje Bela Louisa thee. Zeer gezellig! We hebben veel overeenkomsten. Dezelfde leeftijd, jong verkering gekregen, evenveel kinderen, ook van dezelfde leeftijd, veel gelijkgestemde interesses. Als jullie zin en tijd hebben dan zijn jullie van harte welkom in Aalten. Heel hartelijk bedankt voor alles! We zullen reclame maken voor jullie bed en breakfast.

Casa Encantada
Caminho Agricola São Faustino
Alfontes (8100-093 Boliqueime)
tel. 0031 624847973
Coördinaten:
37.164324 - 8.124564
(Google Maps)