Tekenen en schilderen / Cursus
    WORKSHOP

Op aanvraag kan een cursus tekenen en schilderen worden georganiseerd. Op verzoek kan ook een workshop worden aangevraagd. Voor nadere informatie gelieve deze link te gebruiken: Informatie of te bellen in Nederland met 024 3581019.

Tijdens een regulier verblijf kan ook gebruik gemaakt worden van de schildersezels en benodigd schildermateriaal. Op verzoek kunt u dan ook worden begeleid bij het beeldend proces.
In de bed & breakfast is een grote verzameling kunstboeken aanwezig. Hieruit kan inspiratie gehaald worden en/of kennis gemaakt worden met de diversiteit in de schilderkunst door de eeuwen heen.

Cursus tekenen en schilderen in de Algarve
In het voorjaar of najaar is er de mogelijkheid voor een cursus van 3 à 4 dagen. Door de individuele begeleiding is de cursus geschikt voor zowel volwassenen, beginners als gevorderden. Verblijf met lunch en ontbijt zijn begrepen in de kosten.
Voor het avondeten kan worden uitgeweken naar authentieke restaurants in de omgeving.

Inhoud: De cursus start met het bezoeken van verschillende locaties: een pittoresk dorpje, een mooie kust of landschap en een stilleven. Schilderen ter plaatse met schilderezels en doek. Foto's en het maken van schetsen vormen het uitgangspunt voor het beeldend proces.
De schilderijen worden uitgewerkt in de bed & breakfast. De doelstelling van het beeldend proces is aansluiten op het niveau en interesses van de cursisten.

De cursus wordt gegeven door Mariëtte. Zij is beeldend kunstenaar en docent in het voortgezet onderwijs. Zij geeft al vele jaren cursussen tekenen en schilderen aan kleine groepen volwassenen.

 

Casa Encantada
Caminho Agricola São Faustino
Alfontes (8100-093 Boliqueime)
tel. 0031 624847973
Coördinaten:
37.164324 - 8.124564
(Google Maps)


ALGARVE - PORTUGAL
0031 624847973
stranddocent

 

Cursuskosten:
€ 250,00 per persoon op basis van logies, lunch en ontbijt (3 dagen), inclusief schildersmaterialen en gebruik van ezels.

Workshops:
bij minimaal 2 personen € 75,00 per dag, inclusief materiaal.

Gebruik schildersezel: kosten € 20,00 per dag, inclusief materiaal.

Voor nadere informatie kun je ons mailen: info@bbalgarve.eu